Patrijslaan 8 (sw307)

  • Patrijslaan 8 (sw307)
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1996
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 649m2
Inboedel
Bijzonderheden: Volledig nieuw stalen dak, geplaatst in de zomer van 2015
Vraagprijs € 182.500
Telefoon: 013-5720672
Makelaar: www.vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Begane grond:

U treedt de woning binnen via de hal/entree. Vanuit hier zijn alle kamers van de bungalow te bereiken. De nette toiletruimte is voorzien van hangend closet en fonteintje. De werkkamer is voorzien van een vaste kast en kan eventueel gebruikt worden als slaapkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douchecabine en ruim wastafelmeubel. Tegenover de badkamer is de slaapkamer gelegen, deze kamer is wit geschilderd en voelt hierdoor erg fris en ruimtelijk.

Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar, welke is opgedeeld in een zithoek en eethoek. De zithoek ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een extra raam en openslaande tuindeuren. Hierdoor is een zeer fijne en lichte ruimte ontstaan. De bungalow kan worden verwarmd via de haardkachel als ook via de heteluchtverwarming. De eethoek en keuken zijn aan de tuinzijde gelegen en geven een prettig contact met buiten. De nette keuken is voorzien van voldoende werkruimte, spoelbak en diverse apparatuur zoals een afzuigkap, keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser en combi-oven.

 

In de fraaie tuin ligt een vijver met aan beide zijde een gazon. Er zijn diverse zitjes, waardoor je de gehele dag de mogelijkheid hebt om in de zon te zitten. Aan weerszijde van de woning zijn er ruime opritten aangelegd. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om tot wel 5 auto’s te parkeren. Naast de woning is ruime houtenberging geplaatst waar tevens de aansluitingen van de wasapparatuur aanwezig. Daarnaast bevinden zich hier de boiler(huur) en de Brink heteluchtverwarmingsunit.

 

Bijzonderheden:

Volledig nieuw stalen dak, geplaatst in de zomer van 2015.
Leenders Boxer Plus haardkachel uit 2014.
Brink heteluchtverwarming.
Mogelijkheid om extra slaapkamers te creëren.
Volledig voorzien van horren.
Parkeergelegenheid voor 4 tot 5 auto’s.
Bergzolder aanwezig in de woning.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille