Veldweg 7 (SW 005)

  • Veldweg 7 (SW 005)
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar: 1989
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 593
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 75.000
Telefoon: 013 5720672
Makelaar: www.vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Bent u op zoek naar een knusse, lichte zomerwoning met 3 slaapkamers, ruim perceel en midden in de natuur? Dan kan deze woning iets voor u zijn. De woning ligt wat verhoogd en heeft van daaruit de naam gekregen 'Op d'n Heuvel'. De woning ligt gedeeltelijk beschut dankzij de bosrijke omgeving maar heeft een ruim open terrein aan de zuidkant waar u heerlijk afgezonderd kan verblijven.

Inhoud ca. 185m3,  Woonoppervlak 60m2

Via de entree komt u de woning binnen. Ook de badkamer en meterkast zijn bereikbaar via de entree. De badkamer is voorzien van een staand toilet, ligbad met douche en wastafel. De entree staat in open verbinding met de keuken en met de woonkamer. De keukeninrichting is voorzien van een spoelbak, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en elktrische oven. De keuken is gescheiden van de woonruimte door een royale eettafel. De geheel ruimte is voorzien van een laminaat vloerafwerking.

In de woonruimte is een zithoek gecreëerd rondom de sfeer gevende houtkachel (Harrie Leenders). Vanuit deze ruimte zijn de 3 slaapkamers bereikbaar. In het midden van de woning is aan de noordkant de 1e slaapkamer te vinden. Vanuit de zithoek zijn de 2e en 3e slaapkamer te bereiken. Alle slaapkamers beschikken over een laminaat vloerafwerking en hebben dankzij de raampartijen een heerlijk uitzicht op de natuur.

De woning ligt op wat afstand van de weg en biedt hierdoor meer vrijheid en gevoel van een bosrijke omgeving. Mede door twee schuifpuien en een groot overkapt terras aan de zuidkant van de woning kunt u heerlijk van de natuur genieten. U heeft aan zowel de voor- als achterkant van de woning de mogelijkheid om uw auto te parkeren en de woning is bereikbaar via een bospad. De tuin is voorzien van buitenverlichting, een buitenkraantje en een losstaande houten berging.

Bijzonderheden: Verwarming via een houtkachel of twee gasgestookte radiatoren, Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, Bij verkoop wordt gewerkt met projectnotaris Daamen de Kort van Tuijl Notarissen.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille