Tortelduiflaan 2 (SW 134) Verkocht onder voorbehoud

  • Tortelduiflaan 2 (SW 134) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Stenen bungalow
Bouwjaar: 1977
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 830
Inboedel
Bijzonderheden: Een prachtige stenen bungalow aan de rand van het landgoed de Stille Wille.
Vraagprijs € 135.000
Telefoon: 06 - 40484021
Makelaar: 06 - 40484021

Indeling van de bungalow

Deze woning heeft door de vele raampartijen een mooie lichtinval en brengt de natuur binnen. Door de ligging aan de rand van het park is er vanuit de woonkamer een weids uitzicht over de velden.

Inhoud: ca. 245 m3

De bungalow is centraal op het perceel gelegen omringd door een prachtige oude tuin. Vooral in de lente is het een echt feest om in de tuin te zijn. De vele rododendrons, boshyacinten, azalea's sprirea's, blauwe regen, kamperfoelie enzovoorts maken het een ware bloementuin.

Vanaf de Tortelduiflaan is er een oprit waar een drietal auto's geparkeerd kan worden. In de voortuin is een vijver waar vanuit de woonkamer van genoten kan worden.

Vanaf de zijtuin en achtertuin is er een prachtig uitzicht over de landerijen en zijn er meerdere terrassen. Een grote zonwering met verlichting is geplaatst aan de achterkant van het huis.

Een pergola verbindt het huis met houten berging met elektra. Achter in de tuin is een groot houthok gesitueerd.

Via de hal / entree heeft u toegang tot de meterkast, daarna komt u langs de badkamer en slaapkamer 1.

De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer, meerdere dakramen en de drie grote raampartijen aan het noorden, zuiden en westen geven een prachtige lichtinval en mooi contact met de tuin. Door de ligging aan de westkant van het park kunt u genieten van de zonsondergang.

Tevens geven de balkenconstructie en het hoge plafond een dynamisch en zeer ruim gevoel.

De woning beschikt over een inbouwhaard en een pelletkachel uit 2015. Deze kachel heeft een erg hoog rendement en een warmte kanaal naar het achterhuis.

De keuken is aan de achterzijde gelegen, met raampartijen die uitkijken over de achtertuin.

De 2e slaapkamer is voorzien van nieuwe vloerbedekking en een grote inbouwkast met zolderberging daar boven. Deze ruime kamer heeft twee ramen en is afgewerkt met een schrootjesplafond.

De badkamer is deels betegeld en deels afgewerkt met schrootjes. Deze heeft een groot ligbad met douche, een wastafel meubel en een toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor wasmachine en droger.

Gehele woning voorzien van dubbel glas.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille