Zwaluwlaan 9 (SW 257)

  • Zwaluwlaan 9 (SW 257)
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1999
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 550
Inboedel
Bijzonderheden: Het geheel verkeert in uitzonderlijk goede staat van onderhoud
Vraagprijs € 127.500
Telefoon: 06 28273878
Makelaar: www.macom.nl

Indeling van de bungalow

Woonoppervlak: 75m2 / Inhoud: ca. 280m3.

Naast de brede oprit (met plaats voor 2 auto's) is het perceel bereikbaar via een houten, halfhoge poort. Een klinkerpad, afgewisseld met tegels, biedt toegang tot een tweetal terrassen en de hoofdingang van de bungalow. De ruime hal/gang, biedt achtereenvolgens plaats aan een slaapkamer, de badkamer, nog een slaapkamer en de ruime en gezellige woonkamer. Zowel de vloer als de wanden zijn van hout en dragen bij tot een sfeervolle woonomgeving. De ruime badkamer biedt plaats aan een ligbad, een wastafel, een seperate douchecabine en het toilet. De 2 slaapkamers zijn goed van formaat. Vanuit één van de slaapkamers is het mogelijk om via een deur de tuin te betreden. Deze kamer beschikt ook over een schuifkastenwand over de volle breedte.

Royale, gezellige woonkamer met goede lichtinval. Houten, planken vloer, doorlopend tot in de keuken. Ook de woonkamer heeft houten wanden (white wash) en een hoog plafond met zicht op de nok en balken. In de woonkamer staat een allesbrander opgesteld die moeiteloos de woning warm stookt met hout vanuit de eigen houtopslag. Vanuit de woonkamer is het deels overdekte terras bereikbaar met fraai uitzicht over de grote vijver.

Tevens is de woon/keuken via een open doorgang bereikbaar vanuit de woonkamer. De open woon/eetkeuken ligt aan de tuinzijde en biedt ruimschoots plaats aan een royale eethoek. De houten opstelling is in L-vorm geplaatst (3,50x3,22m) en beschikt over ruim voldoende boven-, onderkasten en laden. Verder zijn de volgende inbouwvoorzieningen aanwezig: royale koel/vrieskast, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een elektrische oven. Vanuit de keuken is een prachtig uitzicht over de voor- en zijtuin.

Naast de voordeur is de overdekte toegangsdeur naar de bijkeuken (Utility Room) gelegen. Deze ruimte kent veel bergingsmogelijkheden in diverse stellingen en biedt verder plaats aan het Brinks heteluchtverwarmingstoestel, een grote boiler (120 ltr) en de wasmachine en wasdroger.

De tuinen rondom de bungalow zijn het resultaat van jarenlang toegewijd tuinieren en een fraai professioneel ontwerp. Het volledig omheinde perceel biedt plaats aan diverse looppaden, terrassen (al dan niet gedeeltelijk overdekt), 2 vijvers met paradijselijke beplanting. Verder zijn in de tuin de houten zomer logeerkamer, een gereedschapshok en divers houtopslagplaatsen voorzien. Het perceel kent veel privacy!

Bijzonderheden,

Uitstekende staat van onderhoud! Alle daken werden recentelijk nog vernieuwd. Volledig geïsoleerd met overal dubbele beglazing (m.u.v. de zomer logeerkamer). Naast de allesbrander is er ook CV-gestookt Brinks heteluchtverwarmingssysteem aanwezig die alle ruimte kan verwarmen. Bij de koop dient de koper rekening te houden met het feit dat de eigenaar van het Landgoed toestemming moet verlenen aan de verkoop/koop. Omdat het Landgoed over diverse (recreatieve) voorzieningen beschikt, dienen er ook servicekosten te worden betaald om deze zaken in stand te houden.

Locatie: Het Landgoed "Stille Wille" kenmerkt zich door veel bos, met een aantal (vis)vijvers, een heus zwembad, tennisbanen. Het Landgoed "Stille Wille"is gelegen aan de buitenrand van Oirschot, tussen Oirschot en Oost-, West-, en Middelbeers. Eindhoven en Tilburg liggen op slechts 15 autominuten afstand.

Kortom: Leven in een oase van rust in een comfortabele en ruime woning, in 't groen.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille