Zwaluwlaan 11 (SW 258) Verkocht onder voorbehoud

  • Zwaluwlaan 11 (SW 258) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse Bungalow
Bouwjaar: 1991
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 565
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 97.500
Telefoon: 06 29792710
Makelaar: wjadewijs@gmail.com

Indeling van de bungalow

Perceel: Oprit met eigen parkeerplaats en toeganspoortje. Nette sfeervolle tuin, voorzien van bestrating die leidt tot voordeur, tuindeur, vrijstaande berging met terrassen.

Woonkamer: Ruime, gezellige woonkamer met mooie lichtinval en fraai uitzicht over de sfeervolle tuin. De woonkamer heeft grote raampartijen, houten wanden en een hoog wit plafond met zicht op de nok en balken voorzien van 2 dakramen. De woonkamer is voorzien van een onderhoudsarme laminaatvloer en een houtkachel die de woning moeiteloos warm stookt met hout vanuit de eigen houtopslag. Vanuit deze woonkamer is het deels overdekte terras bereikbaar met een tuindeur.

Keuken: De open woon- en eetkeuken biedt ruimschoots plaats aan een royale eethoek. Een rechte, tegen de wand geplaatste, keukenopstelling is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is een prachtig uitzicht over de voor- en zijtuin.

Badkamer: Praktisch ingedeelde badkamer, voorzien van een douchecabine, wastafeel, opbergruimte en toilet.

Slaapkamers: 2 Ruime slaapkamers bieden beide ruimte aan een tweepersoonsbed en linnenkast.

Vaste berging, was- en CV ruimte: Naast de overdekte voordeur is de toegangsdeur naar de vaste berging gelegen. Deze ruimte kent veel bergingsmogelijkheden en biedt verder plaats aan het Brinks Hete Lucht Verwarmingstoestel. Een boiler (120 ltr.) en elektra meter. Tevens zijn er voorzieningen aanwezig voor een wasmachine en droger.

Tuin: De mooi aangelegde tuin en het terras liggen op het zuiden met divers looppaden rondom de woning, het terras en de vrijstaande berging. Er is een houtopslagplaats aanwezig. Het perceel is volledig omheind waardoor het veel privacy biedt.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille