Kastanjelaan 9 (SW 229) verkocht ovb

  • Kastanjelaan 9 (SW 229) verkocht ovb
Soort bungalow: Fort bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 635
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 105.000
Telefoon: 013 5720672
Makelaar: www.vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Heerlijk recreëren op een prachtig park genaamd “De Stille Wille”. Deze bungalow is gelegen op een prachtig groen hoekperceel op het lommerrijke recreatiepark. 
 
- perceeloppervlakte  635 m²
- inhoud 215m³

Indeling en nadere omschrijving:
Het park “De Stille Wille” is op en uitstekende stand gelegen in een zeer lommerrijke omgeving. In de nabije toekomst wordt er grenzend aan het park een golfbaan aangelegd. Tevens zijn de Kampina, de pittoreske dorpen Oisterwijk en Oirschot nabij gelegen. U woont enkele autominuten van de steden Tilburg en Eindhoven.

Het perceel is keurig onderhouden, biedt volop privacy en de mogelijkheid om de auto op het eigen terrein te parkeren. Tevens is er een fraai zonneterras met groot zonnescherm gemaakt, een gazon en 3 keer een buiten berging waarvan een met vaste wastafel met meubel. Buiten kunt u genieten van de rust die op het park heerst en genieten van de natuur, de vogels en eekhoorntjes.

De houten bungalow is voorzien van bitumineuze dakbedekking met daarover metalen dakprofiel platen, zinken goten en volledig voorzien van dubbele beglazing. De woonkamer is voorzien van laminaat, een gaskachel, behang wandafwerking en heeft middels openslaande deuren een prettig contact met de tuin. De keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van een kleine vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een 4-pits gasfornuis. Er zijn 2 slaapkamers welke beide voorzien zijn van vloerbedekking en behang wandafwerking. De badkamer is voorzien van een toilet, een half ronde douchecabine met thermostaatkraan en een vaste wastafel. De wanden en het plafond van de badkamer zijn voorzien van kunststof schrootjes.
 
Bijzonderheden:

De woning staat op gepachte grond en de pachtovereenkomst wordt aan koper ter hand gesteld. Het is mogelijk de huidige erfpachtsovereenkomst om te zetten naar een eeuwigdurende overeenkomst.
Voor actuele gegevens over de erfpacht verwijzen wij u naar www.destillewille.nl 
Bij verkoop wordt gewerkt met projectnotaris Daamen de Kort van Tuijl Notarissen.
De woning wordt verkocht onder het voorbehoud dat er toestemming aan de koper wordt verleend door de grondeigenaar.
 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille