Kastanjelaan 9 (SW 229)

  • Kastanjelaan 9 (SW 229)
Soort bungalow: Fort bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 635
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 125.000
Telefoon: 06 55842931
Makelaar: Makelaarsplein te Eindhoven

Indeling van de bungalow

Heerlijk recreëren op een prachtig park genaamd "De Stille Wille". Deze bungalow is gelegen op een prachtig groen hoekperceel op het lommerrijke recreatiepark.

Het park "De Stille wille" is op een uitstekende stand gelegen in een zeer lommerrijke omgeving. Tevens zijn de Kampina, de pittorske dorpen Oisterwijk en Oirschot nabij gelegen. U woont enkele autominuten van de steden Tilburg en Eindhoven.

Het perceel is keurig onderhouden, biedt volop privacy en de mogelijkheid om de auto op het eigen terrein te parkeren. Tevens is er een fraai zonneterras met groot zonnescherm gemaakt, een gazon en 3 keer een buiten berging waarvan een met vaste wastafel met meubel. Buiten kunt u genieten van de rust die op het park heerst en genieten van de natuur, de vogel en de eekhoorntjes.

De houten bungalow is voorzien van bitumineuze dakbedekking met daarover metalen dakprofiel platen, zinken goten en volledig voorzien van dubbele beglazing. De woonkamer is voorzien van laminaat, een gaskachel, behang wandafwerking en heeft middels openslaande deuren een prettig contact met de tuin. De keuken is in een hoek opgesteld en voorzien van een kleine vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een 4-pits gasfornuis. Er zijn 2 slaapkamers welke beide voorzien zijn van vloerbedekking en behang wandafwerking. De badkamer is voorzien van een toilet, een half ronde douchecabine met thermostaatkraan en een vaste wastafel. De wanden en het plafond van de badkamer zijn voorzien van kunststof schrootjes.

De woning staat op gepachte grond. Voor actuele gegevens over de erfpacht verwijzen wij u naar: www.stillewille.nl . Bij verkoop wprdt gewerkt met notaris: Daamen, de Kort, van Tuijl notarissen. De woning wordt verkocht onder het voorbehoud dat er toestemming aan de kopen wordt verleend door de grondeigenaar.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille