Sparrelaan 3 (SW 55) Verkocht onder voorbehoud

  • Sparrelaan 3 (SW 55) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse Bungalow
Bouwjaar: 1986
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 1070
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 179.000
Telefoon: 0625312472 / 0615558803

Indeling van de bungalow

Perceel: Oprit met 2 eigen parkeerplaatsen en toegangspoortje. Sfeervolle tuin, voorzien van bestrating die leidt tot de voordeur, tuindeur, vrijstaande berging met terrassen. 

Woonkamer: Ruime, gezellige L-vormige woonkamer met mooie lichtinval en fraai uitzicht over sfeervolle tuin. De woonkamer heeft grote raampartijen, houten wanden en een hoog wit gestuct plafond en 2 dakramen. De woonkamer is voorzien van een onderhoudsarme laminaatvloer en een houtkachel die de woning moeiteloos warm stookt met hout vanuit de eigen houtopslag. Vanuit deze woonkamer is het terras bereikbaar met een tuindeur en vanuit de schuifpui. 

Keuken: Een rechte, tegen de wand geplaatste, keukenopstelling is voorzien van een keramische kookplat, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken is een prachtig uitzicht over de zijtuin. 

Badkamer: 2 badkamers, 1 voorzien van aparte douche en ligbad. Wc is afsluitbaar. De badkamer boven is voorzien van wc en douche. Beiden zijn voorzien van wasmeubel en zien er netjes uit. 

Slaapkamers: 2 ruime slaapkamers, bieden beiden ruimte aan een tweepersoonsbed en linnenkast. 

Vaste berging, was- en CV ruimte: Naast de voordeur is de toegangsdeur naar de vaste berging gelegen. Deze ruimte kent veel bergingsmogelijkheden en biedt verder plaats aan het verwarmingstoestel. Een boiler (120 ltr.) en vernieuwde elektra meter. Tevens zijn er voorzieningen aanwezig voor een wasmachine en droger. 

Tuin: De aangelegde tuin is voorzien van een geheel vernieuwde vijver. Hierin is het vijverdoek afgelopen jaar vervangen. Het terras ligt op het zuiden met diverse looppaden rondom de woning, het terras en vrijstaande berging. Er is een houtopslagplaats aanwezig. Het perceel is volledig omheind waardoor het veel privacy biedt. 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille