Esdoornlaan 4 (SW 178) Verkocht onder voorbehoud

  • Esdoornlaan 4 (SW 178) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1997
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 595
Inboedel
Bijzonderheden: 2 badkamers en direct zicht over de gehele tuin
Vraagprijs € 145.000
Telefoon: 06 31943636 / 013 7370163
Makelaar: www.remax.n/tamaratholen

Indeling van de bungalow

Deze originele Finse bungalow ligt aan een rand van een bosrijk gebied en aan het einde van een doodlopend straatje. Hierdoor heeft u veel privacy en rust. De bungalow is altijd goed onderhouden door de huidige eigenaar, waardoor het van alle hoogstnoodzakelijke faciliteiten is voorzien. Zo is er mechanische ventilatie, hangt er een airco-unit, is de woning extra geïsoleerd, is er een ketel voor de benedenverdieping en een losstaande boiler in de badkamer op de 1e verdieping.

Open dag: aanstaande zaterdag 3 februari, tussen 11.00 uur en 12.30 uur

Perceel ligt vrij in de bossen, Volop privacy, Goed onderhouden bungalow, Grote berging, met elektra en wateraansluiting, Airco-unit & Mechanische ventilatie, Hoten kozijnen met dubbel glas, Op beide verdiepingen bevind zich een badkamer, Geschikt voor minder valide mensen, park beschikt over eigen glasvezelnetwerk.

Vanuit de woonkamer kunt u de gehele tuin zien. Zo kunt u vanuit de bank toekijken hoe de eekhoorntjes en de vogeltjes zich uitleven in de natuur. De woonkamer heeft vele grote raampartijen (dubbel glas), wat zorgt voor een fijne lichtinval. Bij een Finse bungalow kan een kachel niet ontbreken, dit zorgt namelijk voor het echte boshuis gevoel. De gehele woning is in ere gelaten, wat wil zeggen dat er geen voorgezette wanden zijn gezet en dat overal de prachtige houten wanden te zien zijn. Tevens ligt er ook een houten eiken vloer in.

Bij binnenkomst in de slaapkamer/werkkamer bevindt zich aan de rechterzijde een deur naar de 1e slaapkamer met badkamer. Ook deze slaapkamer heeft een groot raaam (dubbel glas) wat direct zicht geeft op de tuin. Verder zou deze kamer ook goed functioneren als werkkamer en zou de douche omgebouwd kunnen worden tot waskamer.

Aangrenzend aan de beneden slaapkamer is een badkamer met een douchecabine. Dit is ideaal voor de minder valide mensen.

De keuken beschikt over een 4 gaspit, een combimagnetron en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich de trap naar de 1e verdieping en de achterdeur naar de berging.

Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben ruimte voor een 2 persoonsbed, echter is het nu ingedeeld als 1 slaapkamer. Ook hier ligt er een houten eiken vloer en zijn de ramen van dubbelglas. De gehele bovenverdieping is extra geïsoleerd. De kamer die nu dient als opslag kamer heeft aangrenzend een badkamer.

De badkamer is praktisch ingedeeld, zodat de totale ruimte volledig wordt benut. De badkamer heeft een ligbad, een wastafelmeubel en een hangend toilet. Verder is de badkamer betegeld op de plekken waar nodig en zijn de wanden verder origineel gelaten. Door de centrale afzuiging en het kiepraam in de badkamer kan deze ruimte goed ventileren. Om water te besparen en direct warm water te hebben, hangt er in de badkamer een extra boiler.

Op de overloop zijn er inbouwkasten gemaakt voor extra opbergruimte. Tevens hebben ze hier getint glas geplaatst om extra lichtinval op de overloop te creëren.

De tuin heeft een zuid-westen ligging en omarmt de bungalow. Verder heeft het de gehele dag zowel een zonnige plek als een plek in de schaduw.. In de losstaande berging (tuinhuis) bevindt zich de ook de wasmachine aansluiting.

Wat belangrijk is om te weten is dat er erfpacht op de grond rust en dat er parkkosten worden gehanteerd.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille