Mezenlaan 8 (sw 171) Verkocht onder voorbehoud

  • Mezenlaan 8 (sw 171) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 747 m2
Inboedel Mogelijkheid tot overname
Bijzonderheden: Passeren per direct mogelijk
Vraagprijs € 200.000
Telefoon: 0631943636
Makelaar: www.remax.nl

Indeling van de bungalow

Te koop een van de eerste originele Finse woningen gevestigd op het prachtige park de Stille Wille.
Bijna 40 jaar oud en nog steeds in zeer goede staat te noemen. De huidige eigenaresse was een van de eerste bewoners van dit schitterende park.

Deze originele Finse bungalow ligt aan een rand van een bosrijk gebied en aan een doodlopend straatje. Zowel de voorzijde als de achterzijde van dit perceel is volledig beschut, hierdoor heeft u volop privacy en rust. De bungalow is altijd goed onderhouden door de huidige eigenaresse. Zo is de gehele woning afgelopen zomer nog in de lak gezet, is de badkamer in 2015 vernieuwd en is de woning voorzien van glasvezel.

De Finse bungalow beschikt over maar liefst 3 slaapkamers, een badkamer met douche en open living met een keuken. De keuken is voorzien van een oven, inbouwkoelkast en een gasstel. Vanuit de open living is er direct zicht op de bosachtige tuin die beschikt over een eigen vijver en een losse berging. Aan de achterzijde van het perceel ligt nog een parkvijver.

De woning heeft een zuidelijke ligging, maar door de bosrijke omgeving blijft het aangenaam op het terras. Tevens is de woning goed geïsoleerd, waardoor het ook in de woning lekker koel aanvoelt. In de wintermaanden kunt u gebruik maken van zowel de luchtverwarming of van de spekkachel.

Verder heeft het park De Stille Wille een eigen buitenzwembad, tennisbanen en een Jeu de boules baan. Kortom genoeg te beleven en te doen op dit prachtige park.

Bent u op zoek naar een originele Finse boswoning in een natuurlijk omgeving? Maak dan zo spoedig mogelijk een afspraak om deze prachtige Finse bungalow in het echt te ervaren. 

Deze woning staat te koop voor de prijs van € 200.000,- k.k.

Bel 06 31 94 36 36 of stuur een bericht naar Tamaratholen@remax.nl voor een afspraak en ervaar deze unieke manier van wonen in de bossen.

USP
- Perceel ligt vrij in de bossen
- Volop privacy
- Goed onderhouden bungalow
- Houten kozijnen met dubbel glas en wolvenluiken
- Glasvezel
- Zwembad en andere faciliteiten

Let op: Op dit park rust erfpacht

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille