Nachtegaallaan 17 (sw 101)

  • Nachtegaallaan 17 (sw 101)
Soort bungalow: Chalet
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 1
Erfpachtperceel: 685 m2
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 139.000
Telefoon: 06-16302740
Makelaar: www.remax.nl/RobertvanKemenade/

Indeling van de bungalow

De bungalow van in totaal 72m2 ligt op een 685m2 groot open perceel. Meteen aan de rand van de tuin begnt al het bos van "Landgoed Stille Wille". Hierdoor heeft u zeker het gevoel dat u midden in de bossen woont zonder dat het in uw woning donker is. Ook geeft de tuin hierdoor veel ruimte om uw groene creativiteit op uit te leven. Daarnaast heeft u aan het einde van de oprit de ruimte om minimaal 2 auto's te parkeren.

Aan de achterkant van de chalet ligt een terras dat deels overkapt is. Zo verlengt u uw terrasseizoen aanzienlijk en kunt u een groot deel van het jaar in de buitenlucht ontbijten. Vanuit het terras is nu de ingang naar de woning. Deze heeft in het verleden echter op een andere plek gezeten. Door de houten opbouw van de woning is dit eenvoudig te doen. Nu stapt u vanuit het terras in de woonkamer waar de hoeveelheid licht meteen opvalt. Aan alle zijde van de woning komt het licht in de woonkamer. Daarnaast springt de centrale haard in het oog. Deze houthaard kan gebruikt worden om heel de woning te verwarmen maar kan ook prima sfeervol branden naast de warmelucht verwarming die in de woning is. De woonkamer is circa 6 bij 8 meter en bevat tevens de licht open keuken. De keuken is voorzien van gemakken zoals een oven, 4-pits gasfornuis, vaatwasser, grill en zelfs een ingebouwde friteuse. De slaapkamer van 11m2 ligt achter de keuken. In de slaapkamer bevinden zich een inbouwkast, de opgang naar de vliering en een doorgang naar de badkamer met bad, toilet, een wasbak en de aansluiting voor wasmachine en droger. In de badkamer vinden we ook de zuinige CV ketel die de Centrale Verwarming in de gehele woning voorziet.

Boven de gehele woning is een bergzolder die volledig is geïsoleerd. Daarnaast zijn alle ramen voorzien van dubbel glas. Op het park is enkele jaren geleden een modern glasvezel netwerk aangelegd voor de televisie, telefonie en breedband internet. Deze woning is daar ook op aangesloten. In de tuin staat ook nog een ruime berging van 5x2,80 (14m2). Deze is volledig geïsoleerd en nog niet zo lang geleden volledig voorzien van nieuwe bedrading. In het verleden heeft deze berging eveneens dienst gedaan als gastenverblijf.

Zoals eerder aangegeven is de woning in het verleden anders ingedeeld. Zo was bij de vorige indeling de voordeur aan de voorzijde van de bungalow en hoorde de slaapkamer bij de woonkamer. Aan het andere eind van de woonkamer waren toen 2 slaapkamers. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor de indeling. Wilt u zelf kijken welke indeling voor u mogelijk is in deze ruime bungalow, neem dan contact op. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille