Bremlaan 4 (SW 84)

  • Bremlaan 4 (SW 84)
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar: 2017
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 692
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 189.000
Telefoon: 06 51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Vrijstaande bungalow met aparte werk- / hobby- / bergruimte. Deze zijn bekleed met planken als potdeksel (Douglas hout).De bungalow is gelegen in een sfeervolle bostuin en omringd door veel groen.

Indeling woning en bijgebouw:

Ruime entree met meterkast (12 groepen, electrische boiler van 80 ltr., electrische cv en pomp t.b.v. de vloerverwarming), en deur naar badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Sfeervolle woonkamer met authentieke ramen en openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. Landelijke keuken met inductie kookplaat, design afzuigkap, inbouwspotjes en aansluiting voor oven en/of vaatwasser in de keukenkastjes. Aparte kastruimten voor wassen / drogen en koelen / vriezen. Eén ruime slaapkamer op het noorden met inbouwspotjes en open kastruimte. De gehele woning wordt verwarmd d.m.v. vloerverwarming. Er is nog een gasaansluiting in en buiten het huis aanwezig maar vooruitlopend op "Nederland gasloos", werkt alle apparatuur in het huis op electriciteit. De mogelijkheid om een hout- of palletkachel te plaatsen is aanwezig. De woning bevat een wind-open grote berging.

Rechts van de woning bevindt zich een aparte werk- /hobby- / of bergruimte, voorzien van water, electriciteit, twee radiatoren en inbouwspotjes onder een open bergzoldertje. Deze multifunctionele ruimte heeft twee openslaande deuren naar een tweede terras en een groot raam op het zuiden dat uitkijkt op het bos en de tuin aan de achterzijde.

De tuin is ontworpen en aangelegd als bostuin met kronkelpaadjes. Het huis dat wat hoger staat is omzoomd met hedera als groen omlijsting met achter twee vaste planten borders. Aan de achterzijde van de woning, gelegen op het zuiden, is een rustieke overkapping gebouwd om heerlijk windvrij te vertoeven.

De woning en de tuin zijn in 2017 en 2018 geheel gerenoveerd. Het huis voldoet nu aan alle moderne eisen (o.a. dubbel glas, isolatie van dak, vloer en wanden enz.). Ook het dak is onlangs gerenoveerd en voorzien van dakpanplaten met zinken goten en afvoerpijpen. Op de ruime parkeerplaats voor het huis kunnen twee auto's staan.

Het is werkelijk een plaatje van een huis!

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille