Kastanjelaan 2 (SW 219)

  • Kastanjelaan 2 (SW 219)
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 1
Erfpachtperceel: 780
Inboedel
Bijzonderheden: Let op: het gaat hier om een vanaf prijs: € 110.000,--
Vraagprijs € 110.000
Telefoon:
Makelaar: stillewille219@gmail.com

Indeling van de bungalow

Het huis ligt op een prachtig deel van het park aan de brede Kastanjelaan. Dit is een gedeelte van het park waar nog veel ruimte is, de huizen liggen op grote percelen en daardoor ervaar je het wonen in het bos nog meer. Het huis ligt met de achterkant aan de straatzijde, via een pad bereik je de veranda / overkapping van waaruit je in de diepe tuin kijkt. De tuin ligt op het westen, vanwege de grootte van het perceel en de ligging van de tuin heb je eigenlijk altijd wel ergens zon op het grote grasveld. Vanaf 15.00 uur / 16.00 uur schijnt de zon ook op de veranda tot in de avond. Het huis ligt ook beschut, dit is een voordeel bij hele warme dagen.

Huis: 67m2, huiskamer met openslaande tuindeuren naar veranda / overkapping, open keuken, 3 slaapkamers, waarvan er een is omgevormd tot eetkamer en de andere is in gebruik als wasruimte. 80 Liter boiler (2 jaar oud), houtkachel (Harrie Leenders, HL4, dubbelwandige convectie kachel), gaskachel. Inpandige berging en zolder.

Buitenruimte: 2 tuinhuizen, een dient nu als atelier, de andere als gastenverblijf. Houthok, met nog ongeveer 1m3 hout op dit moment.

Tuin: 780m2, omgeven door diverse soorten bomen en beplanting waaronder veel rododendrons.

Het park is erg mooi, je woont eigenlijk op een plek waar je direct aan de wandel kunt. Er is een bosgedeelte waar geen huisjes staan en daar tref je ook wat watertjes en hele oude bomen.

De plekken waar de huizen staan zijn ook fijn om rond te dwalen, al is het alleen al om inspiratie op te doen voor je eigen huis en / of tuin.

Stille Wille is een plek die steeds meer tot leven komt, met aanwas van leuke, creatieve mensen. Er ontstaan ook allerlei initiatieven en er zijn mensen die graag hun hobby's delen of les geven in iets waaraan je kunt deelnemen. Kortom: goed vertoeven en als je zin hebt in contact is dat zo gelegd. Op het park is een fantastisch zwembad en twee tennisbanen en een jeux de boulesbaan.

Let op: Het gaat hier om een vanaf prijs : €110.000,-- . Op de grond rust erfpacht.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille