Drie Eiken 8 (SW 81) Verkocht onder voorbehoud

  • Drie Eiken 8 (SW 81) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 861
Inboedel
Bijzonderheden: Een mooie bungalow op een rustige plek in het bos.
Vraagprijs € 125.000
Telefoon: 06 51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Vrijstaande bungalow met fraaie natuurlijke bostuin met veel privacy. Het huis is omringd door veel groen. De tuin geeft rust. Vlakbij de woning is parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Op eigen terrein is plaats voor één auto. Vrijwel overal is thermopane beglazing behalve in de doucheruimte. Op het zadeldak van de woning liggen stalen dakpannen die onderhoudsvrij zijn.

Indeling van de woning:        

U komt binnen in de keuken. Deze keuken is een eenvoudige U-vormige keuken met voldoende kastjes, 4-pits gasstel, afzuigkap. Achter de keuken is de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine, deur naar doucheruimte met toilet, inloopdouche en wastafel. In deze ruimte is aan uw rechterkant de deur naar de meterkast ( 7 groepen en 2 aardlekschakelaars).

Links van de keuken bevindt zich de sfeervolle woonkamer met openslaande deuren naar de tuin op het zuiden. De living heeft een gezellige houtkachel en uitzicht naar de bostuin. De grote raampartijen geven veel licht in de woning.

1e Slaapkamer, een ruime master bedroom met half open kastruimte, een groot raam met uitzicht naar de tuin.

2e Slaapkamer, deze kan prima fungeren als logeerkamer/studiekamer

Aan de voorzijde is een overkapping gemaakt welke je gemakkelijk bij de living kunt betrekken.

Over de gehele begane grond ligt een lichte laminaatvloer met uitzondering van de keuken, douche en toilet (tegelvloer).

De woning is gebouwd op een stalen constructie. Glasvezel is aanwezig.

Het Landgoed beschikt over 2 zwembaden, 2 verlicht tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu-de-boulesbanen. In de directe omgeveing vindt u diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt u fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden, de Kampina (uitgestrekt Heide gebied) en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost- West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar u nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna. Ongeveer binnen 20 minuten bent u in het pittoresk dorpje Oirschot en Oisterwijk.

 

 

                                                                                                                 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille