Kastanjelaan 5 (SW 227) verkocht onder voorbehoud

  • Kastanjelaan 5 (SW 227) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow:
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers:
Erfpachtperceel: 640
Inboedel
Bijzonderheden: Een goed onderhouden bungalow op een rustige plek in het bos.
Vraagprijs € 145.000
Telefoon: 06 51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Vrijstaande bungalow met een onderhoudsvrije tuin met veel privacy, het huis is omringd door veel groen. De tuin geeft rust. Op eigen terrein is plaats voor 2 auto's. Alle beglazing van de woning is thermopane. De vrijstaande bungalow ligt op een verhoogd stuk grond waardoor u mooi uitzicht heeft over het geheel en dit alles op een rustige plek in het bos. De tuin is als een fraaie bostuin beplant, de tuin geeft veel privacy.

Op het zadeldak van de woning liggen stalen dakpannen die onderhoudsvrij zijn. Deze woning is goed geïsoleerd en overal is thermopane beglazing. Over de gehele begane grond ligt een kwalitatieve- maar ook een mooie laminaat vloer.

Indeling van de woning: U komt binnen in de keuken. Deze keuken heeft een lichte keukenopstelling met voldoende kastjes, keramische kookplaat (Pelgrim), afzuigkap (Whirlpool), vaatwasser (Bauknecht), koelkast (Siemens). Via de achterzijde van de keuken heeft u toegang tot de badkamer met hangcloset vernieuwd in 2018, design radiator, inloopdouche met design wastafel voor 2 personen. De vloer is mooi betegeld met een grijze plavuizenvloer en op de wand een mooie moderne wandtegel. Living: Via de keuken komt u uit in de gezellige living met een mooie palletkachel waardoor u energie zuinig uw woning kunt verwarmen. Voor de warme zomermaanden is er airco aanwezig. Er ligt op de vloer een sfeervolle laminaatvloer van goede kwaliteit. Bij de zithoek van de woning is er een schuifpui naar het terras. Boven het verhoogd terras is er een electrische zonnuluifel waardoor je heerlijk tijdens de warme zomerdagen kunt vertoeven. 1e Slaapkamer: Een slaapkamer met 2 ramen met rolluiken, met uitzicht naar de tuin. Deze slaapkamer is mogelijk te verbreden. 2e Slaapkamer: Deze is te realiseren in het tuinhuis dat later is aangebouwd. Deze kan prima fungeren als logeerkamer/studiekamer, deze is voorizen van cv en is goe geïsoleerd.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille