Reigerlaan 2 (SW 278)

  • Reigerlaan 2 (SW 278)
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 510
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 198.000
Telefoon: 0616302740
Makelaar: www.robertvankemenade.nl

Indeling van de bungalow

Deze dikwandige Finse bungalow ligt op een ruim hoekperceel (510m2). De tuin is gelegen op het zuiden maar heeft ook ruimte voor een terras op het westen waar u kunt genieten van de avondzon. Dit genieten kan in alle privacy door de veelal natuurlijke erfafscheiding.

Tegenover de voordeur ligt de 1e, wat kleinere slaapkamer. Deze kamer is nu in gebruik als logeerkamer. Daarnaast bevindt zich de 2e slaapkamer die op dit moment gebruikt wordt als kantoortje. Deze ruimte heeft een groot Velux dakraam om extra licht in de kamer te krijgen. Daarnaast heeft deze kamer een grote vaste kast met schuifdeuren. De laatste deur aan deze wand biedt toegang tot de ruime master bedroom. Ook deze kamer heeft een grote vaste kast met schuifdeur. Eerder in de hal bent u een andere deur gepasseerd. Deze geeft toegang tot de grotendeels betegelde badkamer voorzien van een bad. Hierbij is rekening gehouden met de veiligheid door een vlak gedeelte zodat er ook gedoucht kan worden. Daarnaast zijn er een wastafelmeubel en hangtoilet . In de badkamer is een aansluiting voor de wasmachine en droger.

De woonkamer en overigens alle ruimtes (behalve de badkamer), zijn voorzien van een pvc laminaat vloer. De vloer is over de originele houten vloer aangebracht en loopt drempelloos door in alle ruimtes. In de woonkamer staat een geweldige Harry Leenders hoogrendement houtkachel en deze wordt ter overname aangeboden.

De ruime keuken is voorzien van een 4 pits keramische kookplaat, een afzuigschouw, vaatwasser en een inbouw combimagnetron.

Evenals het kantoor zijn ook de woonkamer en keuken voorzien van Velux dakramen die zorgen voor fijn daglicht in huis. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en aan de buitenzijde zijn luxaflex horren gemonteerd. Naast de houtkachel in de woonkamer beschikt de woning ook over een indirect gestookte hete luchtverwarming. Deze is in 2014 samen met de combiketel geplaatst in de meterkast.

In de tuin staat een ruime berging en de verharde oprit biedt ruim plaats aan 2 auto's. De bungalow en de berging zijn in 2018 aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe laklaag.

Bizonderheden: Fraaie bungalow met 3 slaapkamers. Hoekperceel van 510m2. Veel privacy biedende tuin rondom. Velux dakramen 2017. Combiketel en hete luchtverwarming in 2014 vernieuwd. Glasvezel voor snel internet, telefoon en tv.  Ruime buitenberging.  In 2018 aan de buitenzijde voorzien van een nieuwe laklaag. Oprit naast bungalow met plaats voor 2 auto's.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille