Reigerlaan 8 (SW 275)verkocht onder voorbehoud

  • Reigerlaan 8 (SW 275)verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow:
Bouwjaar: 1990
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 585
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 195.000
Telefoon: 06 51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Een sfeervolle woning met houtkachel voor nog meer gezelligheid. Deze woning kunt u verwarmen door nieuwe elektrische kachels en/of houtkachel. Door de vele raampartijen die in 2018 zijn gerealiseerd is er veel lichtinval. Nieuwe warmtepomp. Glasvezel aansluiting.

Hal (4.63x1.41) met toegang naar slaapkamer(s), badkamer en woonkamer. Naast de voordeur is er een raam geplaatst.

Ruime badkamer (3.49x1.73) met inloopdouche, mooie gietvloer, draai- kiepramen, dubbele design wastafel, badkamermeubel en hangend closet. De badkamer is geheel vernieuwd medio 2018.

Living (6.63x3.55) voorzien van wifi bestuurbare elektrische kachels zowel voor het verwarmen/oelen (2018) en tevens een houtkachel (merk: Kent), elektrische kachels in slaapkamers zijn energie zuinig en wifi bestuurbaar . Er zijn 4 dakvensters zodat er meer lichtinval in de woning komt, een mooie houten vloer over de gehele begane grond.De keuken (2.16x3.50) van het merk TULP, heeft een rechte opstelling met als apparatuur een koel/vries combinatie van het merk Siemens, 4- pits gasstel, design afzuigkap, magnetron, vaatwasser voor 3 couverts en een oven.Master bedroom (3.50x2.90), 2e slaapkamer (3.50x2.90) voorzien van een grote spiegel garderobe kast. 3e Slaapkamer (2.30x2.90).De tuin is op het zuiden gelegen, geheel omheind en voorzien van gazon. Aan de voorzijde is er een oprit en parkeerplaats voor 2 auto's. Nieuw tuinhuis (68mm dik hout) heeft een geïsoleerde betonnen vloer, 6 elektra punten, voorzien van dubbel glas en wasmachine aansluiting aanwezig. Dit tuinhuis kan ook prima fungeren als kantoor / hobbyruimte.

Bijzonderheden: De woning is gelegen aan de Reigerlaan 8. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing met draai - kieo ramen, het dak is vernieuwd met singles en zinken delen, ook de schoorsteenpijp is nieuw aangebracht. 4 Nieuwe kantelbare dakramen. Zowel de woning als het tuinhuis zijn in 2018 aan de binnen en buitenzijde opnieuw geschilderd met hoogwaardige verf (merk: Jotum), nieuwe groepenkast met dubbele krachtgroep en 4 groepen 230V, slimme meter en 2 aardlekschakelaars, gloednieuwe warmtepomp t.b.v. warmte en koeling voor de gehele woning en is energie zuinig uitgevoerd. Nieuwe energiezuinige elektrische doorstroom boiler voor warm water. Energie vriendelijk en via wifi te bedienen elektrische kachels in 2 slaapkamers. De woning staat op fundering en is steens opgebouwd. Het pand is uitmuntend onderhouden en is mede daardoor volledig instap klaar. Alle werkzaamheden zijn in 2018 verricht en op veel vernieuwde elementen is nog garantie van toepassing. De woning staat op gepachte grond.

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille