Bosweg 4 (SW 010)

  • Bosweg 4 (SW 010)
Soort bungalow: deels hout, deels steen
Bouwjaar: 1978
Aantal slaapkamers:
Erfpachtperceel: 760
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 140.000
Telefoon: 06 50676900
Makelaar: www.gastmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Een vrijstaande bungalow op een rustige plek in het bos, fraaie natuurlijke bostuin met veel privacy, het huis is omringd door veel groen. Glasvezel aanwezig. Op eigen terrein meerdere parkeerplaatsen. Op het zadeldak van de woning liggen nog golfplaten, er komt in 2020 een fonds waar huiseigenaren geld kunnen lenen om hun asbestdak te vervangen. Dat maakte staatssecretaris Van Veldhoven (Infrastructuur) op 14 oktober 2019 bekend. Het fonds, dat wordt gevuld met bijdragen van de rijksoverheid, provincies, gemeenten en banken, loopt tot 2028 en moet huiseigenaren stimuleren om in actie te komen. 

U komt binnen in de hal, vandaar uit zijn alle vertrekken te bereiken. Meteen links vindt u de berging / bijkeuken met plaatsing van de wasmachine en de vernieuwde meterkast met krachtstroom. De keuken is een mooie moderne U-vormige keuken met voldoende kastjes, een natuur stenen aanrechtblad met verdiepte spoelbak, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, koelkast en combi magnetron. Vervolgens heeft de woonkamer een houtkachel die de gehele woning makkelijk verwarmd, vanuit de woonkamer middels vele ramen mooi zicht op de riante achtertuin. Slaapkamer begane grond. Badkamer begane grond bestaande uit een douche- ruimte, een wastafel en een toilet.

De woonkamer heeft een ronde trapopgang naar een vide met balkon aan de voorzijde waar een 2e slaapkamer gecreëerd is. Het balkon geeft een wijde blik over landerijen.

Bijzonderheden: De woning is gelegen aan de uitgangsweggenaamd Bosweg 4 (= Stille Wille 10). De woning staat op gepachte grond. Op het park is aanwezig: een zwembad, speeltuin en tennisbaan. Ideaal in de zomer als er bezoek of (klein-)kinderen komen.

Het 53 hectaren bosgebied in het Hart van Brabant is een natuurgebied bij uitstek. Het landgoed beschikt over 2 zwembaden, 2 verlicht tennisbanen, een aantal visvijvers en jeu-de-boulesbanen. In de directe omgeving vindt u diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt u fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden, de Kampina (uitgestrekt heide gebied) en de prachtige vennen in Oisterwijk, Oost-, West- en Middelbeers en Hilvarenbeek waar u nog volop kunt genieten van de ongerepte flora en fauna. Ongeveer binnen 20 minuten bent u in het pittoresk dorpje  Oirschot en Oisterwijk.

Verder is er glasvezel aansluiting voor snel internet, telefoon en televisie.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille