Zwaluwlaan 13 (SW 259) verkocht onder voorbehoud

  • Zwaluwlaan 13 (SW 259) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1991
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 490
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 185.000
Telefoon: 0650676900
Makelaar: www.gastmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Vrijstaande houten finse chalet met tuinhuis. Keurig onderhouden in originele staat. Buitenzijde perfect in de lak. Dak vernieuwd en gedekt met singels. Moderne strakke keuken compleet met inbouwapparatuur. Keurige badkamer. Mooie originele planken vloerafwerking door gehele woning. Tuin rondom met 2 parkeerplaatsen. Glasvezel.

Indeling met maten: Hal met toegang naar de woonkamer 23m2, voorzien van een tuindeur, de mooie lichte keuken 11m2, is compleet uitgevoerd met inbouwapparatuur, 2 slaapkamers resp 10 en 12 m2, nette badkamer 6m2, met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel met ombouw. In de bijkeuken/aangebouwde berging waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden hangt ook de badgeyser en is er de verwarmingsketel geplaatst (Brink ketel) met onderhoudscontract.

Verwarming via hete lucht. Warm water middels een eigen badgeyser. Elektra bestaande uit 7 groepen en 2 aardlekschakelaars (elektra is deels vernieuwd / uitgebreid). Kruipruimte onder de woning, ideaal voor het doortrekken van kabels.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin is het goed toeven. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hierin bevindt zich ook een apart tuinhuis.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille