Veldweg 18 (SW 047) Verkocht onder voorbehoud

  • Veldweg 18 (SW 047) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Fins chalet
Bouwjaar: 1997
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 728
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 190.000
Telefoon: 013-5720672
Makelaar: regiotilburg@vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Dit prachtige Finse chalet heeft een grote tuin rondom het huis gelegen en zoals er maar weinig hebben; een volwaardige 2e verdieping met 2 slaapkamers en een luxe badkamer.

De tuin is rondom het chalet gelegen en heeft aan de voorzijde voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's. In de achtertuin staat een klein houten chalet voor extra opslag en eventueel tuingereedschap en tuinmeubilair. Tevens s er een groot zonneterras en een vijver aanwezig. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen. Via de centrale ingang aan de voorzijde betreden we het chalet, vanuit het halletje betreden we de woonkamer. De woonkamer is ruim van opzet en heeft aan de achterzijde dubbele openslaande tuindeuren. Aan de zijkant zit een apart gedeelte dat gebruikt kan worden als eetkamer. Het geheel heeft een warme en huiselijke uitstraling. De semi open keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een complete inrichting te weten een gaskookplaat, een vriezer, een wasmachine, een combi magnetron, een koelkast en een afzuigschouw. De vaatwasser en oven dienen vernieuwd te worden. In de keuken is er toegang tot een 2e badkamer met toilet en douche cabine.

1e verdieping: Via de vaste trap in de keuken is de volwaardige 1e etage te bereiken. Hier zijn 2 ruime slaapkamers en een luxr badkamer aanwezig. Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde en heeft uitzicht vanuit de zijkant van de woning. De 2e slaapkamer heeft zicht vanuit de andere zijkant van het woonhuis. Deze royale kamer is uitgerust met 2 inloopkasten. Op de overloop is aan de ene zijde bergruimte gecreëerd en aan de andere zijde zijn de aansluiting voor wasmachine en droger. De badkamer beschikt over een ligbad met bubbel- en whirlpoolsysteem, een 2e toilet en een vaste wastafel.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille