Merellaan 12 (SW 210) verkocht onder voorbehoud

  • Merellaan 12 (SW 210) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1980
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 655
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 178.000
Telefoon: 0624118862
Makelaar: leo.pot@home.nl

Indeling van de bungalow

Op een van de mooiste plekjes van de Stille Wille staat dit vrijstaand, dikwandig houten Fins chalet met origineel zadeldak. De gezellige, geheel omsloten tuin is op de zon gelegen en heeft veel privacy. De woning is in 2012/2013 geheel gerenoveerd: nieuwe keuken met inbouwapparatuur, nieuwe warmwaterinstallatie, nieuwe luchtverwarming en een nieuw hardhouten - deels overkapt - terras. Ook de elektrische installatie is geheel vernieuwd. Onlangs is glasvezel geïnstalleerd. Heteluchtverwarming, maar alleen al de Flam houtkachel houdt de gehele woning moeiteloos warm.

Via de voordeur komt u binnen in de hal die o.a. toegang geeft aan de badkamer met toilet. Verder een slaapkamer en een living met dakvensters en een open keuken. Badkamer is voorzien van toilet, ligbad en wastafelmeubel. De keuken heeft een L-vormige hoekopstelling en is voorzien van vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en hete lucht oven/magnetron. Deze woning heeft een 1e verdieping met een slaapkamer en een berging die u kunt bereiken middels een houten trap. De slaapkamer is door middel van een dakkapel eenvoudig te vergroten. Planken vloeren in de gehele woning.

Aan de woning een ruimte voor berging, wasmachine, droger en/of vrieskast. In de tuin een gereedschapschuurtje en een grote houtopslag.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille