Berkenlaan 18 (SW 82)

  • Berkenlaan 18 (SW 82)
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 828
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 175.000
Telefoon: M +31 (0)6 16 30 27 40
Makelaar: www.remax.nl/RobertvanKemenade/

Indeling van de bungalow

Deze goed onderhouden bungalow ziet licht aan de rand van Landgoed 'Stille Wille', op een perceel van 828m2. Zoals u kunt ervaren, is dit de plek met Brabants mooiste zonsondergang. Het perceel heeft een ruime parkeergelegenheid voor 2 tot 3 auto's, vanwaar u op verschillende manieren naar de woning kunt rijden. De woning ligt wat verhoogd op het perceel en de entree van de woning ligt aan een eveneens verhoogd terras, omringd door een brede variatie aan planten.

U komt binnen in een lichte woon- en eetkamer met grote raampartijen rondom. In de volledige woning ligt een nette laminaatvloer, die netjes is doorgelegd. De woon- en eetkamer wordt verwarmd door een airconditioning met warmte wisselaar. In de zomer koelt deze de woning en in de winter zorgt de airconditioning in slechts enkele minuten voor een ideale temperatuur. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een houtkachel in de woonkamer. Vanuit de woonkamer kijkt u de praktische keuken in. Rondom bevinden zich werkbladen, waar onder en boven veel opbergruimte is. In de keuken bevindt zich een close-in boiler. Deze verwarmt het water van de keuken razendsnel. Achter de woonkamer bevinden zich de 2 slaapkamers van de woning. Beide kamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed, kledingkast en een bureau. De 1e slaapkamer heeft een groot raam richting de tuin, waar u 's morgens telkens met een ander prachtig uitzicht wakker wordt. De 2e slaapkamer heeft juist een deur naar de achtertuin, die een verscholen terrasruimte biedt voor een ontbijt in alle privacy.

De 1e verdieping doet momenteel dienst als bergzolder. Hier bevindt zich ook de elektrische boiler voor de warmwatervoorziening van de badkamer. Met wat aanpassingen kunnen er op deze verdieping slaapkamers gerealiseerd worden.

De woning is in een hoek van het perceel geplaatst, waardoor er extra veel gebruikgemaakt kan worden van de tuin die zich rondom de woning bevindt. Op verschillende plekken in de tuin bevinden zich zitjes. De een verscholen, de ander vol in het zicht.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille