Nachtegaallaan 11 (SW 098)

  • Nachtegaallaan 11 (SW 098)
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar: 1963
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 737
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 125.000
Telefoon: 06 - 50676900
Makelaar: www.gastmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Vrijstaande houten chalet. Keurig onderhouden en veel aan gedaan. O.a. een nieuwe dakbedekking (groene stalen dakplaten). Elektra vernieuwd. Moderne keuken voorzien van gaskookplaat, afzuifkap en oven. Moderne badkamer uitgevoerd met een douche cabine, een toilet en een wastafel met onderbouw. Mooie laminaat vloerafwerking door nagenoeg de gehele woning. Tuin geheel afgezet. 2 afgesloten parkeerplaatsen aangelegd op eigen terrein. Glasvezel.

Indeling: Hal (3m2), met toegang naar de woonkamer (17m2), met houtkachel en kunststof schuifpui naar serre (18m2) die ook weer uitgevoerd is met 2 schuifpuien. De keuken (6m2), voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, kunststof aanrechtblad, spoelbak, inbouw-oven, gaskookplaat en roestvrijstalen afzuigkap. 2 Slaapkamers (resp. 10m2 en 4m2 groot). Modern afgewerkte badkamer (4m2), met betegelde douche-cabine, toilet en wastafel met "onder"-bouw en spiegels in hoekopstelling. Verwarming geschied door de houtkachel gesitueerd in de woonkamer alsmede elektrische bijverwarming. Warm water middels een geiser op gas. Dakisolatie en overal dubbele beglazing.

In de gezellige goed op de zon gelegen (zuid) tuin met veel privacy is het goed toeven. Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een tuinhuis(3m2), alsmede een tuinhuis (3 bij 2,4m2). Verder nog een overkapping voor het opslaan van hout. Achter de woning een overdekt "zitje".

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille