Merellaan 1 (SW 109) Verkocht onder voorbehoud

  • Merellaan 1 (SW 109) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 485
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 89.000
Telefoon: 0411-212601 / 0628035541
Makelaar: www.vandervenmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Aan de voorzijde van het park is middels een slagboom toegang tot het park. Hierna is het stapvoets rijden naar de bestemming: de bungalow aan de Merellaan 1. Het Landgoed beschikt over twee zwembaden, twee verlichte tennisbanen, een aantal visvijvers, en jeu-de-boulesbanen. In de directe omgeving vindt u diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Ook kunt u fijne fiets- en wandeltochten maken door diverse uitgestrekte natuurgebieden in de directe omgeving zoals de Baest, de Kampina en de prachtige Oisterwijkse bossen en vennen.

Lichte woonkamer: Entree met toegang tot de diverse vertrekken. De aangenaam lichte en sfeervolle woonkamer beschikt over veel lichtinval dankzij de raampartijen. De woonkamer wordt verwarmd door de houtkachel of (deels) via elektrische verwarmingspanelen. Bij aangenaam weer opent u de openslaande tuindeuren en bereikt u het verhoogde terras. Tijdens zonnige periodes is het hier heerlijk toeven.

Open keuken: De open keuken bevindt zich in een hoekopstelling en is voorzien van een elektrisch fornuis, een oven en een koelkast. Voorts zijn er diverse onder- en bovenkasten t.b.v. opbergruimte. Naast de keuken bevindt zich de opstelling van de boiler voor het warme water. Voor de boiler bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur.

Twee fijne slaapkamers: Er zijn 2 fijne slaapkamers en deze zijn te bereiken via de woonkamer. Ze hebben een afmeting van ca. 2,40x2,38 mtr. en 2,36x2,38 ,tr. De kamers zijn evenals de woonkamer voorzien van een laminaatvloer en houten kozijnen met dubbele beglazing.

Badkamer: De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche met thermostaat kraan, een wastafel en een hangend closet. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de ventilator (deze kan zowel verwarmen als koelen).

Tuin en tuinhuis: Rondom het hele huis is de tuin gelegen. Tevens is er een verhoogd, ruim terras en hier kan men heerlijk genieten van alle rust. Naast het huis bevindt zich een functionele houten berging voor bijvoorbeeld tuingereedschap.

Bijzonderheden: Gelegen op een mooie locatie van het park. Volledig voorzien van dubbele beglazing. Moderne en sfeervolle inrichting van het chalet. Twee fijne slaapkamers. Besloten park voor bevoegden, hierdoor is het een erg veilige woonomgeving. Grote tuin (rondom) met een verhoogd terras. Eigen glasvezelnetwerk op het park. Ideale ligging midden in de heerlijke Brabantse natuur.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille