Patrijslaan 22 (SW 312) Verkocht onder voorbehoud

  • Patrijslaan 22 (SW 312) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 657
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 199.000
Telefoon: 06 51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Instapklare ruime woning. Oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's. Vanaf de entree is er een gastentoilet, toegang tot de berging / stookruimte (ca. 2.20mx2.90m), alwaar de Brink heteluchtverwarming is opgesteld alsmede de elektrische boiler (2016). Aansluitingen voor wasmachine en droger zijn aanwezig. Hal / gang met vliering, een ruime badkamer, aparte toilet, douchecabine en een duo wastafelmeubel.

Slaapkamer 1: 3.50mx2.90m. Slaapkamer 2: 3.20mx2.90m. Slaapkamer 3: 2.60mx2.90m. Alle slaapkamers zijn voorzien van draai- en/of kiepramen met dubbele beglazing.

Een eenvoudige rechte keuken, deze is voorzien van een 4- pits gaskookplaat, vaatwasser (Bosch), close-inn boiler (10 ltr.). Veel opbergruimte i.v.m. de boven- en onderkasten.

Een gezellige royale living, grenen houten vloer gelegd door het hele huis. De living heeft een uniek uitzicht door de openslaande tuindeuren en daarom direct contact maakt met de tuin. Op het zuiden gelegen achtertuin biedt veel privacy. De tuin is nagenoeg onderhoudsvrij door diverse borders met vaste beplantingen, gazon, bestrating. De tuin is omheind, achter in de tuin staat een tuinhuis wat gebruikt kan worden om uw tuingereedschap op te bergen en eventueel uw fietsen te stallen.

Veel extra's buiten als: Buitenverlichting, waterkraan, glazen windscherm en 2 elektrische zonneluifels.

Bijzonderheden: Staat op fundering en opgebouwd op een gemetselde 6 steens borstwering. Veel privacy biedende tuin. Raamluiken. Combi-ketel (2016). Glasvezel. Ruim tuinhuis. De buitenzijde van de woning is in 2018 voorzien van een nieuwe laklaag.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille