Reigerlaan 3 (SW 268)

  • Reigerlaan 3 (SW 268)
Soort bungalow: Fins houten chalet
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 568
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 189.000
Telefoon: 06-51687268
Makelaar: www.tvomakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Een prachtige bungalow met tuinhuis gelegen op een rustige locatie op het landgoed Stille Wille. Vanuit verschillende zijdes van de woning heeft u een schitterend uitzicht over de tuin.

Vrijstaande houten Finse chalet met houtkachel en in de tuin in ytuinhuis. Keurig onderhouden in originele staat. Grenen planken vloerafwerking door gehele woning. Buitenzijde perfect in de lak. Dak is gedekt met singels. Moderne strakke keuken (10m2), uitgevoerd met inbouwapparatuur, zoals combi-oven, inductie kookplaat, vaatwasser, koel-vries combinatie. Doordat de keuken is voorzien van een extra raam is er meer licht inval.

Badkamer (2,53x1.70), met een douche cabine, design radiator, toilet en wastafelmeubel.

Indeling: Hal (7m2), met toegang naar de woonkamer. De woonkamer (3,50x6,50), is voorzien van een schuifpui die toegang verleent naar de tuin.

3 Slaapkamers: slaapkamer 1 en 2 (2,90x3,50), slaapkamer 3 (2,90x2,30)

Er is een aparte ruimte waarde wasmachine en droger zijn opgesteld. De geiser en de verwarmingsketel staan in de voorraadkamer (Brink heteluchtverwarming). Verwarming via hete lucht. Warm water middels eigen geiser (Vaillant). Elektra bestaande uit 6 groepen en 2 aardlekschakelaars (elektra is deels vernieuwd/uitgebreid). Kruipruimte onder de woning, ideaal voor het dorrtrekken van kabels.

De tuin ligt op het zuiden, is rondom omheind en heeft een poort die afsluitbaar is. In deze goed verzorgde tuin is het goed vertoeven en treft u veel vogeltjes en eekhoorntjes aan. Er bevindt zich ook een apart tuinhuis (2,95x2,95), voor uw tuingereedschap en fietsen in op te bergen. Zonneluifel is ook aanwezig.

Eigen oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Woning staat op fundering en opgebouwd op een gemetselde 8 steens borstwering.

Glasvezel aanwezig

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille