Tuinfluiterlaan 3 (SW 187)

  • Tuinfluiterlaan 3 (SW 187)
Soort bungalow: Finse bungalow
Bouwjaar: 1980
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 730
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 215.000
Telefoon: M +31 (0)6 16 30 27 40
Makelaar: www.remax.nl/RobertvanKemenade/

Indeling van de bungalow

Wenst u permanent te wonen op een magische plek, met iedere dag het gevoel van vakantie? Zoekt u een woonruimte in een oase van rust en in een magnifieke omgeving? Deze opvallend smaakvolle Finse bungalow op het natuurpark ‘De Stille Wille’, is permanent bewoonbaar en beschikt over enorm veel privacy. Voor de ‘thuiswerker’ is dit een ideale plek, maar ook voor diegenen die een baan buiten de deur hebben is de ligging prima te noemen: grote steden als Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn binnen een half uur bereikbaar.

De woonruimte is perfect geschikt voor alleenstaanden, stellen; jong en ouder. Het chalet heeft immers 2 slaapkamers en van 1 slaapkamer is zelfs eenvoudig een derde te creëren! De inrichting geeft u het gevoel even lekker ver van huis te zijn, maar laat u toch bijzonder ‘thuis’ voelen! De charmante en stijlvolle bouw is aangenaam opvallend te noemen. Tijdens de koude winteravonden geeft de houtkachel dat extra stuk warmte en gezelligheid terwijl u ook gebruik kunt maken van de warmelucht verwarming.

Het park is gelegen in Nationaal Landschap “Het Groene Woud”. Op het park zelf kunt u genieten van verlichte tennisbanen, zwembanen en een kinderspeeltuin. Vanzelfsprekend zijn er in de omgeving meer dan genoeg wandel- en fietsroutes! In de bosrijke omgeving kunt u eindeloos genieten van karakteristieke kleine dorpjes en gevarieerde natuur: van meertjes en bossen, tot uitgestrekte akkers tussen de veengebieden.

Indeling
De bungalow is van het Finse type, gebouwd in 1980 en bestaat uit één woonlaag die met uitzondering van de badkamer overal een originele houten vloer heeft. De gehele woning is voorzien van rolluiken. Op deze begane grond vindt u een woonkamer met open keuken, een master bedroom, een 2e slaapkamer, de badkamer en losstaand toilet.
Anders dan veel Finse woningen is deze woning erg licht van binnen. Dit door de lichte muren en twee Velux dakramen. De ramen van het chalet zijn dubbel glas en hebben een wolvenluik voor de ventilatie voorzien van horren tegen insecten. 
De open keuken is zeer praktisch en voorzien van een betonlook aanrechtblad. In het aanrechtblad is een 4 pits kookplaat en spoelbak aanwezig. U kunt ook gebruik maken van moderne inbouwapparatuur zoals een afzuigkap en een vaatwasser. 

De Master bedroom is ruim en licht. Het raam met rolluik laat u genieten van de natuur waarin u woont. De slaapkamer geeft toegang tot de wasruimte waarin plek is voor een wasmachine en droger.
De tweede slaapkamer bestaat uit twee kamers die zijn samengevoegd. Deze doet nu dienst als werkkamer en logeerkamer maar is weer eenvoudig op te splitsen in twee verschillende kamers.

De badkamer is ruim opgezet met een wastafel en een groot ligbad en een ruime inloopdouche. De vloer is betegeld, net als de wanden van de inloopdouche. De toilet is los van de badkamer en bevind zich aan het eind van de gang.

Buiten: Op het perceel van 730m2 is genieten geen lastige opgave. De woning is omsloten door de tuin en biedt daardoor alle privacy. Voor de woning ligt een verhard terras met luifels maar ook in de tuin zijn verschillende plekken om te genieten van de zon of de schaduw. Voor de woning is op eigen perceel ruimte voor meerdere auto’s.
Bijzonderheden

• Buitengevel, vloer en plafond zijn volledig geïsoleerd.
• Zeer fraaie bungalow met 2 slaapkamers
• Permanente bewoning gelegaliseerd vanaf 1 juni 2019
• Instap-klaar
• Uitermate geschikt voor permanente bewoning voor de echte rust zoeker
• Adembenemend mooie natuur

Belt u ons snel voor een afspraak om deze interessante kans te bezichtigen! 
Kent u het geluid van de stilte nog?

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille