Hazepad 15 (SW 033)verkocht onder voorbehoud

  • Hazepad 15 (SW 033)verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten chalet
Bouwjaar: 1971
Aantal slaapkamers: 2
Erfpachtperceel: 677
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 185.000
Telefoon: 0650676900
Makelaar: www.gastmakelaardij.nl

Indeling van de bungalow

Bij het binnengaan van deze bijzondere woning vindt men vanuit de hal aan de linkerzijde de moderne badkamer voorzien van een doucheruimte, een vrijhangend toilet en een wastafel alsmede plaatsingsmogelijkheid voor de wasmachine en droger. Daarnaast is een berging/c.v. ruimte waar tevens de elektra geplaatst is. Vanuit de hal betreedt men de ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen, voorzien van een  schuifpui en een lichtstraat. Indien de houtkachel aan is geeft dit natuurlijke warmte en veel sfeer. De open keuken is voorzien van een r.v.s. keukenunit uitgevoerd met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, oven). Twee slaapkamers.
Verwarming via centrale verwarming (radiatoren) alsmede een houtkachel. Warm water middels de c.v. ketel (HR ketel uit 2017). De geïsoleerde woning is voorzien van een staalconstructie én fundering zodat er eventueel een verdieping bovenop gemaakt kan worden. 

Vanaf het ruime terras onder de druif  is goed zicht  op de weelderig groene, goed op de zon gelegen (zuid) tuin met veel privacy.  Heerlijk vrij. Veel vogeltjes en eekhoorntjes. Hier bevindt zich ook een tuinhuis/berging voorzien van elektra. Tevens zijn er wandelpaden en is er een vijverpartij.

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • zwembad stille wille