Hazepad 8 (SW 017)

  • Hazepad 8 (SW 017)
Soort bungalow: stenen bungalow
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers:
Erfpachtperceel: 610
Inboedel
Bijzonderheden: per inschrijving, richtprijs €150.000,--
Vraagprijs € 150.000
Telefoon: 0616302740 / 013 7370163
Makelaar: robertvankemenade@remax.nl

Indeling van de bungalow

De woning is anders dan de meeste woningen van steen en niet van hout. Het onderhoud is dan ook wat eenvoudiger en minder tijdrovend. Daarnaast ligt de woning met de achtertuin aan een van de vijvers van het park wat natuurlijk mogelijkheden bied in de tuin.

De woning is gelijkvloers met een bergzolder en kan eenvoudig verbouwd worden. Zo mag de begane grond tot 100m² vergroot worden, kunnen binnenmuren weggehaald of verplaatst worden en mag u zelfs nog een verdieping plaatsen.

De woning is aangesloten op glasvezel voor supersnel internet, telefonie en digitale televisie.

Binnengekomen door de voordeur komt u middels een kort tochtvertrek in de keuken. Deze is voorzien van een wasbak, afzuigkap, vaatwasser en ruime hoeveelheid bergruimte.

Vanuit de keuken loopt u de woonkamer in. Hier ervaart u de hoeveelheid licht die er binnen komt doordat er aan alle zijden grote ramen zijn. Hierdoor komt u extra in contact met de natuur in eigen tuin.

In de woonkamer is naast de heteluchtverwarming een houtkachel die de woning sfeervol kan verwarmen. Vanuit de keuken kunt u ook naar de grootste slaapkamer van meer dan 11m². Terug richting de keuken komt u in een hal met toegang tot de toilet met fontein, vaste provisiekast, tweede slaapkamer en de badkamer met bad en wastafel.

De woning staat op een Landgoed met erfpacht. Deze erfpachtcanon is aftrekbaar voor de belasting indien u permanent in de woning gaat wonen. Daarnaast betaalt u een bijdrage in de exploitatie van het park. Denk hierbij aan het onderhoud van de wegen, het zwembad en het personeel van het park.

 

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille