Hazepad 4 (SW 015) verkocht onder voorbehoud

  • Hazepad 4 (SW 015) verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: A-woning
Bouwjaar:
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 613
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 157.500
Telefoon: 0616302740 / 0137370163
Makelaar: remax.nl/optimusmakelaars

Indeling van de bungalow

Deze prachtige woning is gunstig gelegen op het gewilde landgoed De Stille Wille in een zeer lommerrijke omgeving. Voor wie op zoek is naar rust en comfort is dit de ideale woonomgeving. Naast de bosrijke omgeving is het landgoed voorzien van 2 zwembaden, 2 tennisbanen, visvijvers en een jeu de boulesbaan. In de directe omgeving vindt je diverse maneges en meerdere 18-holes golfbanen. Er zijn fijne fiets- en wandeltochten die je kunt maken in de uitgestrekte natuurgebieden de Baest, Kampina en de prachtige Oisterwijkse bossen. De ligging ten opzichte van het pittoreske dorpje Oirschot met zijn gezellige terrassen en het prachtige Oisterwijk is zonder meer gunstig te noemen.

Wens je permanent te wonen op een magische plek, met iedere dag het gevoel van vakantie? Zoekt je een woonruimte in een oase van rust en in een magnifieke omgeving? Deze opvallende A-woning op het Landgoed ‘De Stille Wille’, is permanent bewoonbaar en beschikt over veel privacy. Met drie slaapkamers, een nieuwe keuken en badkamer en een ruime tuin aan het water heeft u alles wat je nodig hebt. Voor iedereen is de ligging prima te noemen: grote steden als Tilburg, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch zijn binnen een half uur bereikbaar.

Je komt het Landgoed op via de slagboom die je binnenlaat omdat deze uw auto herkent en rijdt over de padden door de bossen naar de woning. Er is voldoende ruimte op uw eigen parkeergelegenheid.
De tuin van de woning is omsloten door een hek en poort zodat de huisdieren ook de ruimte hebben om buiten te leven. Vanuit de parkeerplaats komt je door de poort bij de voordeur.
Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer deze heeft rondom ramen zodat er veel licht binnen komt. De muren zijn wit gestuct en op de vloer licht een nette laminaatvloer. Er is voldoende ruimte voor een zit- en eethoek.
Vanuit de woonkamer kunt u naar de ruime keuken met een 5-pits inductie kookplaat en inbouw apparatuur zoals de afzuigkap en combimagnetron.
Op de begane grond is ook de badkamer met wasmeubel en hangend toilet.

De eerste verdieping is volledig voorzien van laminaat en heeft 3 slaapkamers. De masterbedroom is zeer ruim en kijkt uit over de tuin en het aangrenzende water.
De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn prima bruikbaar als kinder- of logeerkamer. Een van deze kamers heeft toegang tot een balkon.

Als jij interesse hebt in deze woning kun je altijd een afspraak maken. Wij gaan graag met u naar de woning kijken.

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille