Buizerdlaan 5 (SW 325) Verkocht onder voorbehoud

  • Buizerdlaan 5 (SW 325) Verkocht onder voorbehoud
Soort bungalow: Houten bungalow
Bouwjaar: 1996
Aantal slaapkamers: 3
Erfpachtperceel: 596
Inboedel
Bijzonderheden:
Vraagprijs € 300.000
Telefoon: 013-5720672
Makelaar: regiotilburg@vmg-makelaars.nl

Indeling van de bungalow

Omschrijving

Op het prachtige landgoed de Stille Wille gelegen vrijstaande bungalow. Het landgoed is zeer groen opgezet. Er zijn een zwembad, tennisbanen en jeu de boule baan aanwezig. Maar kenmerkend voor het park is de rust en de ruimte.
De ideale ligging tussen Tilburg en Eindhoven met slechts 25 autominuten van 's-Hertogenbosch maakt dat het in het Brabantse groene hart is gelegen. Diverse recreatievoorzieningen, golfbanen en de dorpen Oisterwijk, Moergestel en Oirschot liggen nabij.

- Bouwjaar 1996
- Inhoud 326 m3
- Woonoppervlakte 89 m2
- Perceel 596 m2

Begane grond:
U treedt de woning binnen via de hal/entree. Vanuit hier zijn alle kamers van de bungalow te bereiken. De nette toiletruimte is voorzien van staand closet en fonteintje. De eerste kamer is in gebruik als berging en beschikt over de Daalderop boiler van 120 L.
De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en ruim wastafelmeubel. Tegenover de badkamer is de hoofdslaapkamer gelegen, deze kamer is heerlijk ruim en biedt voldoende ruimte voor een bed en kast. De 2e slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar, deze lichte kamer heeft een warm en knus gevoel maar voldoende ruimte om de indeling af en toe om te gooien. De aanwezige pellet kachel zorgt voor een aangename temperatuur, tevens is de heteluchtverwarming nog aanwezig en functioneel. Vanuit de woonkamer is de 3e (slaap)kamer bereikbaar welke momenteel gebruikt wordt als extra tv-kamer.
De eethoek en keuken zijn aan de tuinzijde gelegen en geven een prettig contact met buiten. De nette keuken is voorzien van voldoende werkruimte, spoelbak en diverse apparatuur zoals een RVS afzuigkap, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. De oven en inductiekookplaat zijn in 2020 vernieuwd.

De ruime tuin ligt om de woning en heeft aan de voorzijde een prachtig vrij zicht op de weilanden. Er is een oprit die plek biedt aan 2 tot 3 auto’s en de tuin is voorzien van een diversiteit aan groen en grind rondom de woning. Bij de woning is een ruimt terras waar u van de ruimte, rust en natuur kunt genieten. Verder is er een ruime berging aanwezig. Het voorste deel van de berging is geschikt als bergruimte waar het achterste deel is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur en de Brink heteluchtverwarming. De berging beschikt daarnaast nog over een overkapping waar u enkel tuingereedschap of een fiets droog kunt stallen.

Bijzonderheden:
- Op prachtige plek aan de rand van het park gelegen.
- Woning is merendeels voorzien van horren.
- Buitenzonwering aanwezig.
- Oven en inductiekookplaat zijn van 2020.
- Badkamer is in mei 2020 vernieuwd.
- Pellet kachel die met app te besturen is.
- Buitenschilderwerk in september 2020 uitgevoerd.
- Daken in 2019 voorzien van nieuwe dakbedekking (shingles)
- Glasvezel aanwezig.
- Op het park geldt een duale bestemming, hierdoor mag u permanent verblijven op het park maar is recreatie uiteraard ook nog mogelijk.

 

Aanbod doorzoeken

  • Nieuwbouw/bestaand:
  • Soort bungalow:
  • Prijsklasse:
  • Perceelopppervlakte:
    • speeltuin van stille wille